Print Page | Contact Us | Sign In | Register
Obscura Digital Headquarters
Share |

Honor Award

Interior Architecture


The project accommodates the headquarters for Obscura Digital, an award winning San Francisco immersive and interactive media agency, within a 1940s three-storey concrete, steel and wood warehouse. The design strategy involved cutting the floor out of three central bays, supplemented by the addition of two new grand stairs, to create a dynamic new double-height space at the heart of the building - around which a bank of translucent-walled offices wrap, and above which a glass-fronted conference room overlooks the agency’s work on display in the showroom/workshop below.


Architect
IwamotoScott Architecture
Photography
Rien van Rijthoven, Craig Scott
Interior Architecture
IwamotoScott Architecture
General Contractor
CCI
Structural Engineer
Tipping Mar
Project/Construction Engineer
Obscura Digital
Location
Dogpatch
Competition
Design Awards 2013